top of page

Politica de confidențialitate

La Alessia Line, ne dorim să oferim clienților noștri cea mai plăcută experiență online, una care să-i facă să-și dorească să revină din nou și din nou. Acesta este motivul pentru care noi credem că politica magazinului trebuie să fie corectă, clară și transparentă. Mai jos, veți găsi o listă cu politicile noastre. Dacă nu găsiți informațiile pe care le căutați, nu ezitați să ne contactați acum!

În conducerea și operarea afacerii, Alessia Line SRL colectează de la tine date cu caracter personal, pe care ulterior le procesează. Prin colectarea și procesarea datelor tale cu caracter personal, reușim să monitorizăm și să evaluăm calitatea bunurilor și serviciilor noastre. Aceste date ne ajută în procesul de creștere a calității produselor și serviciilor oferite, a competenței profesionale și a comportamentului personalului nostru, astfel că tu să poți să te bucuri de o experiență online plăcută, fără probleme.

Colectarea, respectiv procesarea acestor date ne este necesară pentru a pune bazele unei colaborări comerciale, pentru a comunica și pentru a te contacta, respectiv în procedura de prelucrare, expediere și prestare către tine a produselor și a serviciilor contractate, precum și în informarea ta cu privire la bunurile și serviciile noastre, cu privire la promoțiile acordate, concursurile și activitățile de fidelizare organizate.

Pentru că dorim să-ți oferim o experiență online sigură, respectând dreptul tău la intimitate și la confidențialitate, întreprindem toate demersurile necesare pentru a proteja datele tale cu caracter personal colectate.

În acest sens, colectăm datele tale exclusiv în mod direct de la tine și nu de la terți, nu facem publice aceste date, nu le comercializăm și nu le dezvăluim către terțe părți, cu excepția situației în care trebuie să acordăm datele tale de contact (nr.telefon) partenerilor noștri care îți livrează marfă.

Datele cu caracter personal colectate/ prelucrate:

• Informații de identificare: nume și prenume, adresa de e-mail, nr. de telefon.

• Informații personale, cum ar fi: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa IP și informații referitoare la ce pagină accesezi și când. Aceste informații sunt transferate unor terțe părți procesatoare în scopul analizei de date, în vederea îmbunătățirii eforturile noastre de marketing, referitor la anumite produse și servicii specifice Alessia Line SRL.

• Informații furnizate de tine prin trimiterea unor mesaje prin intermediul site-ului www.alessialine.com și informații furnizate în momentul când comunici electronic cu noi, indiferent de motivul comunicării. Păstrăm astfel în baza noastră de date adresa ta de e-mail, respectiv corespondența purtată cu tine.

•Detaliile vizitei tale pe site-ul www.alessialine.com, paginile accesate, date de trafic, de locație, respectiv alte date de comunicație ce ne ajută să înțelegem modalitatea în care vizitatorii noștri utilizează site-ul nostru. Obținem astfel informații cu privire la domeniu, adresa IP și URL de unde accesezi Internetul. Aceste informații sunt colectate și procesate pentru îmbunătățirea serviciile noastre către clienții noștri.

Păstrăm datele tale cu caracter personal nu mai mult timp decât este necesar pentru scopurile pentru care au fost colectate sau pentru care sunt prelucrate ulterior. Constant luăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele tale cu caracter personal împotriva oricăror distrugeri accidentale sau ilegale, pierderi, modificări, dezvăluiri sau acces neautorizat și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

Limităm accesul la datele tale cu caracter personal doar la angajații a căror activitate specifică implică prelucrarea acestor date. De asemenea, în cadrul acțiunilor de marketing direct îți solicităm consimțământul în colectarea și prelucrarea datelor tale cu caracter personal.

În cazul în care datele tale cu caracter personal sunt inexacte, trebuie actualizate sau șterse, operăm toate modificările necesare în baza cererii tale în acest sens.

Colectăm datele tale cu caracter personal numai în scopurile specificate. Numărul de date cu caracter personal colectate variază în funcție de scopul colectării lor. Putem utiliza datele tale cu caracter personal în următoarele scopuri:

• Pentru înregistrarea ta ca utilizator al site-ului, informarea ta privind situația contului tău pe www.alessialine.com, confirmarea, evoluția și starea tranzacțiilor tale online și întreaga corespondență legată de acestea;

• Pentru prelucrarea și expedierea comenzilor tale, dar și pentru facturarea produselor comandate;

• Pentru a parcurge etapele premergătoare încheierii unui contract cu tine și pentru executarea acestui contract;

• În scopul soluționării unor cereri, întrebări, sesizări, plângeri formulate de către tine;

• Pentru informarea ta cu privire la promoții, concursuri, acțiuni de fidelizare, promovarea produselor sau orice alte acțiuni de marketing și promovare desfășurate de către Alessia Line SRL;

• Pentru a-ți trimite mesaje publicitare în cazul în care te abonezi la newsletter-ul nostru;

• Pentru marketing direct, respectiv pentru a te informa prin diverse mijloace cu privire la produsele existente sau cele noi, pentru a-ți oferi informații despre alte produse pe care le considerăm că ar putea fi de interes pentru tine, în conformitate cu cele pe care le-ai vizionat/achiziționat anterior cu interes;

• În scopul cercetării pieței, pentru realizarea de rapoarte/ analize, pentru monitorizarea și evaluarea calității produselor oferite și pentru creșterea calității acestor produse, a competenței profesionale și a comportamentului personalului Alessia Line SRL;

• Pentru notificarea ta cu privire la modificările aduse site-ului, în procesul de îmbunătățire a acestuia.

Politică de utilizare a cookie-urilor 

Acest website poate folosi cookie-uri atât proprii, cât și provenind de la terți, pentru a-ți oferi o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor tale.

Magazinul online www.alessialine.com folosește cookie-uri provenind de la Google Analytics, Google AdWords, Google Maps, servicii de analiză a traficului și publicitate, furnizori de publicitate online. Aceste cookie-uri nu colectează date cu caracter personal și nu te identifică personal, ele fiind folosite pentru a oferi conținut adaptat preferințelor tale. Tipuri de Cookie-uri folosite: de Analiză și Performanță, de Publicitate, de Securitate și de Sistem.

Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivele folosite de tine pentru navigarea pe Internet, numai când decizi să accesezi site-ul www.alessialine.com, dincolo de prima pagină. În acest caz, continuarea navigării dincolo de prima pagină accesată este interpretată drept consimțământul tău că utilizator pentru acceptarea stocării cookie-urilor, având în vedere înștiințarea explicit afișată în bara din partea de jos a ecranului.

În cazul în care doreșți să refuzi sau să ștergi Cookie-urile, poți seta browser-ul să refuze instalarea automată sau ștergerea acestora. Această procedura diferă în funcție de browser, versiune browser și dispozitiv. Dezactivarea sau ștergerea Cookie-urilor ar putea afecta experiența de navigare și utilizare a site-ului www.alessialine.com.

Drepturile pe care poți să le exerciți cu privire la datele tale cu caracter personal:

• Dreptul la ștergerea datelor– poți solicita ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; îți retragi consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; datele tale cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele tale cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale.

• Dreptul de acces– poți solicita confirmarea faptului dacă datele tale cu caracter personal sunt prelucrate sau nu de către Alessia Line SRL. În cazul în care sunt prelucrate, poți solicita accesul la acestea. La solicitarea ta, Alessia Line SRL va elibera o copie a datelor tale cu caracter personal prelucrate. Solicitarea de copii suplimentare va fi tarifată în funcție de costurile efectiv suportate de către Alessia Line SRL.

• Dreptul la rectificare– poți solicita modificarea datelor tale cu caracter personal inexacte, precum și la completarea celor care sunt incomplete, prin furnizarea de informații suplimentare.

• Dreptul de a te opune prelucrării datelor tale cu caracter personal– poți să te opui în orice moment prelucrării sau creării de profiluri, din motive legate de situația ta particulară.

• Dreptul la restricționarea prelucrării– poți exercita acest drept în cazul în care contești exactitatea datelor, pe perioada verificării corectitudinii lor; când prelucrarea este ilegală, iar tu te opui ștergerii datelor tale cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea lor; în cazul în care nu mai avem nevoie de datele tale cu caracter personal în scopul prelucrării, dar tu le soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept al tău în instanță; în cazul în care te opui prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale noastre prevalează asupra drepturilor tale.

• Dreptul de a depune plângere– poți depune plângere față de modul în care îți prelucrăm datele cu caracter personal la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

• Dreptul la portabilitatea datelor– ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal, furnizate într-un format structurat și clar, care să poată fi citit automat și poți solicita ca respectivele date să fie transmise unei alte societăți/ entități.

• Dreptul de a-ți retrage consimțământul– poți să-ți retragi consimțământul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal în orice moment, în cazurile în care prelucrarea se întemeiază pe consimțământul tău.

Poți să-ți exerciți aceste drepturi fie în mod individual, fie cumulat prin transmiterea către noi a unei cereri scrise, semnate și datate, la sediul Alessia Line SRL din Calea Unirii 27, județul Suceava sau prin e-mail la următoarea adresă de e-mail: alessia_line@yahoo.com.

Pe parcursul colaborării noastre, vom actualiza permanent prezenta Politică de Confidențialitate cu informații suplimentare pe care le vom include într-un document actualizat. De aceea, atunci când accesezi site-ul www.alessialine.com, te rugăm să verifici secțiunea dedicată Politicii de Confidențialitate, deoarece este posibil să fi intervenit modificări de la ultima ta vizită. 

Îți mulțumim!

Echipa Alessia Line

bottom of page