top of page

Deco Days 2021

Încheiem Deco Days 2021 | interior design accelerator cu zâmbetul pe buze...


Prima zi din cadrul #DecoDays2021 a fost dedicată partenerilor de business și designerilor de interior

și a început cu un Business Review. Mai târziu a avut loc lansarea colecției toamnă-iarnă When Motion Meets Emotion, iar apoi am luat parte la panelul de discuții ”Perspective în Design Interior”, alături de moderatoarea Ileana Răducanu, designerii de interior Mihai Caraghiaur, Bianca Comșa, Marcel Maier și câștigătorii concursului de concepte, Georgiana Anița și Paul Tătar.


Mulțumim celor de la Bandex pentru workshopul susținut! A fost o oportunitate bună de a acumula informații noi și de a ne perfecționa metodele de lucru.
În cea de-a doua zi, am avut ocazia de a o asculta pe Adela Parvu vorbind despre rolul designului și al designerilor în amenajările de interior. Ne-a plăcut foarte mult atât modul în care Adela a abordat subiectul, cât și deschiderea și căldura față de public!
De asemenea, am participat la workshopul (minicurs de design interior) organizat de Adrian Balcău Studio la care am creat moodboarduri cu produsele partenerilor ( Nobila Casa, Narativo, EGGER Group, HORNBACH, Borodi Design, Unique Lighting, Botami, XT Deco, Norda - Simple by design). A fost o experiență inedită pe care ne dorim să o repetăm în viitor!

În ultima zi, am avut plăcerea de a lua parte la panelul de discuție "Cum să decorezi casa și masa" cu Alina Ceuşan, Teo's Kitchen și Mădălina Merca. Am ascultat sfaturile pe care le-au oferit în legătură cu mobila, decorațiunile, cromatica și organizarea casei.
Încheiem Deco Days 2021 | interior design accelerator cu zâmbetul pe buze, încântați de noua colecție pe care o veți putea vedea curând în magazinul nostru! | Fall-Winter 2021 | When Motion Meets Emotion by Mendola Fabrics.


Nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim tuturor celor împlicați în organizarea acestui eveniment și în special echipei Mendola Fabrics care reușește să ne surprindă și să ne ofere experiențe unice an de an!


Ne vedem anul viitor!


Am lăsat aici o parte din amintirile făcute acolo27 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page